AL CAMOSCIO D’ABRUZZO RESTAURANT
Trattoria Al Camoscio D’Abruzzo in Rome,is located few steps away from Piazza dell’Indipendenza in Termini Station Area. Since 1975our family runs with passion and devotion the Restaurant which by now is a Landmark of this part of the city. Filosofy during these years is not changed, warm hospitality, quality of food, personality survived intact year after year. No Passing Fad, just real value, That’s why we are still here!
Starters
Bruschetta Pomodoro e Origano
3
Bruschetta con Lardo di Colonnata
4,5
Carciofo alla Romana
5
Carpaccio di Salmone, Finocchi croccanti, Arancia, Pistacchi
10
Tris Di Mare con Spada, Polpo e Salmone
13
Verdure Miste grigliate e al Vapore
8
Verdure Miste grigliate, al Vapore e Carciofo Alla Romana
12
Carpaccio di Carciofi e Parmigiano
8
Selezione di Ventricina, Salame e Pecorino Abruzzese
12
Prosciutto e Mozzarela di Bufala
12
Puntarelle con Acciughe 5
Carciofi Alla Giudia 6
Pasta
Paccheri Branzino, Zucchine, pomodori di Pachino
12
Tonnarelli con Spada e Pistacchio
12
Paccheri Alici Pinoli e Finocchietto
11
Paccheri Broccoli, Guanciale di Amatrice e Pecorino Brunelli
11
Ravioli di Ricotta su crema di Broccolo e Pecorino
12
Fettuccine Ai Carciofi
10
Fettucchine Al Ragù Bianco di Vitella
10
‘Ncapriata di Fave Bianche, Cicoria Ripassata e Cialde di Pane Croccante
9
I classici Romani – Rome’s Traditional
Mezze Maniche Alla Matriciana
10
Fettuccine alla gricia
10
Mezze Maniche Alla Carbonara
10
Tonnarelli Cacio e Pepe
10
Fish and Meat
Il Pesce
Polpo croccante con pur è e Olive Taggiasche
17
Pistachio Crusted Sword Fish with artichokes
17
Filetto di Salmone e Cicoria Ripassata
17
Filetto di Spigola con Verdurine Grigliate
17
****
La Carne
Tagliata di Manzo con Purè, Cipolla Rossa e salsa Chimichurri
18
Filetto di Maialino cotto a Bassa Temperatura con Patate Arrosto
15
Pollo Cotto a Bassa Temperatura con Patate Arrosto, Crema di Peperoni
15
Pulled Pork con insalata di crauti
15
Every morning our chef goes personally to the Market to choose best products to ensure to our Guest best experience in terms of freshness and taste.
Quality. No Compromises.